Winkelwagen 0 items: € 0,00

Meer informatie070-891.91.90

Welkom bij Innemee Behang

Hygiënische en gemakkelijk te onderhouden vloeren

Vinyl (heterogeen)

Iforbonovilonn de volksmond ook wel "zeil" genaamd, is een veerkrachtige en onderhoudsvriendelijke kamerbrede kunststof vloerbedekking, welke voornamelijk zijn toepassing vindt in huiselijk/particulier gebruik. Het is opgebouwd uit verschillende lagen van verschillende materialen, hierbij wordt gesproken over een heterogene kwaliteit. Een van de bekendste merken is "Novilon" van Forbo Flooring.
 
Verkrijgbaar in : hout, steen, marmer, chip, enz.
Leverbaar op : 2, 3 of 4 meter breed.
Kwaliteiten : van licht huishoudelijk tot zwaar projectmatig gebruik
De kwaliteit van vinyl vloerbedekking wordt grotendeels bepaald door de dikte en hardheid van de toplaag en door de dikte en veerkrachtigheid van de onderrug. Ook materiaalgebruik speelt hierin een rol. Kamerbreed vinyl dient op een vlakke ondervloer geplaatst te worden en kan in ruimtes tot ca. 30-40m2 los worden gelegd. Vinyl is een uitermate goed product om toe te passen op vloeren met vloerverwarming en het kan goed tegen water en kan dus gedweild worden.

 PVC (homogeen)

forboalluraHet is een uitermate slijtvaste vloerbedekking welke een opvallende en unieke reliëfstructuur heeft met vanuit iedere hoek een andere uitstraling. Met deze vloer krijgen ruimten een eigen uitstraling. Het PVC heeft een hoge(re) slijtvastheid (dan vinyl). Het aanbod dat op de huidige markt wordt aangeboden groeit gestaag.

Verkrijgbaar in : hout, steen, glas, metaal, marmer, chip, enz.
Leverbaar in : stroken, tegels
Kwaliteiten : zwaar projectmatig gebruik

Mede door de slijtvastheid en de uitstraling worden deze vloeren niet alleen projectmatig toegepast in openbare gelegenheden zoals: vergaderzalen, recreatieruimtes, kantines, verkeersruimten en lounges maar het vind het ook steeds meer zijn weg in de particuliere/huiselijke sfeer. Ook de mogelijke van toepassing op vloerverwarming speelt hierin een grote rol.

Voor het installeren van PVC is een spiegelgladde ondervloer vereist waarop het materiaal volledig verlijmd dient te worden. Zo’n ondervloer kan gerealiseerd worden d.m.v. egaliseren met egaliseer of met een speciaal zwevend ondervloer systeem.

Marmoleum

 marmoleumDit product vindt zijn weg ook wel onder de naam Linoleum. Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is een Nederlands fabricaat van het merk “Forbo Flooring”. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Net zoals vinyl en PVC is dit product gemakkelijk in onderhoud en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Verkrijgbaar in : diverse kleuren, dessins en structuren
Leverbaar in : 2 meter breed en tegels van 33,3 x of 50 x 50 cm
Leverbaar in : dik 2.0 of 2.5mm

Vindt uw inspiratie in het brede kleurenpalet van Marmoleum®. Het natuurlijke product heeft voor elke stemming, elke ruimte en elke stijl een passende oplossing. Marmoleum® tegels geven u de vrijheid om een unieke vloer te creëren. Ook zijn er clickpanelen of -tegels voor de zelflegger.

Voor het installeren van Marmoleum is een spiegelgladde ondervloer vereist, waarop het materiaal volledig verlijmd dient te worden. Zo’n ondervloer kan gerealiseerd worden d.m.v. egaliseren met egaliseer of met een speciaal zwevend ondervloer systeem

Marmoleum click

marmoleum_clickMarmoleum® click is een laminaat variant in een aantal kleuren van de Marmoleum® Dual. Het is gefabriceerd op panelen van HDF en kurk van ca. 9,8 mm dikte. In tegenstelling tot het standaard product is de Marmoleum® Click uitermate geschikt voor zelfleggers.

Dit product heeft eveneens een goede egale ondervloer nodig.

Verkrijgbaar in : aantal Marmoleum® Dual kleuren
Leverbaar in : panelen 90 x 30 cm
  : squares 30 x 30 cm

Laminaat

quickstep_ondervloer Laminaat is de meest populaire vloerbedekking van tegenwoordig. Het is een multifunctionele vloer die gemakkelijk te onderhouden is, tegen een stootje kan en in elk interieur toepasbaar is door de grote hoeveelheid dessins. Met de huidige technologie voor het clickverbindingen systeem, is het daarmee ook nog is voor DHZ-ers de meest gemakkelijk te leggen vloerbedekking die er bestaat.

Verkrijgbaar in : planken met en zonder V-groef, tegels, scheepsvloeren, enz
Leverbaar in : 7mm, 8mm en 9.5mm dik
Kwaliteiten : van slaapkamer tot licht projectmatig gebruik