Winkelwagen 0 items: € 0,00

Meer informatie070-891.91.90

Welkom bij Innemee Behang

Versterking van uw bedrijfsactiviteiten

Ik zoek informatie voor ..... (klik op uw keuze)

klik op de voor u betreffende keuze

behangers schilders onderhoudsbedrijven montagebedrijven bouwbedrijven
stylisten ontwerpers architectenmakelaars


inzet interieurstyliste voor het maken van kleurplannen o.b.v.plattegronden. 
Wij bieden makelaars en architecten mogelijkheden om het serviceniveau naar eigen klanten te kunnen verhogen en daarmee de klantenbinding te versterken. Want welke klant stelt het niet op prijs om in de belangrijkste (voorbereidende) fase op een nieuw of te verkopen woning van extra gemakken en voordelen te worden voorzien?

  • inzet verkoopstyliste voor een kritische kijk op te verkopen woningen
  • aanbod verschillende interieurvouchers

Heeft u zelf  ideeën, dan staan wij open voor alle mogelijke vormen van samenwerking dan wel dienstverlening om uw klanten optimiaal van dienst te kunnen zijn.

Voor meer informatie neem contact op met ons op.
klik hier voor meer informatie

Woonzorginstellingen

Uitvoering in eigen beheer 

Wij voorzien in het aanbod voor complete woningstoffering. Daarnaast bieden wij als groothandel in wandbekleding met ca. 400 collectieboeken met daarin 50.000 soorten behang een totaal assortiment. Ook leveren wij professionele verf, waaronder Sigma , die kunnen worden afgenomen tegen groothandels prijzen.

Wilt u het uw nieuwe bewoners niet te moeilijk maken en de locatie enigzins uniformiteit laten uitstralen dan kunnen wij samen met u een woonpakket samenstellen bestaande uit een selectie van een aantal soorten behang, glasweefsel, raamdecoratie en vloerbedekking, welke u ter plaatse op zicht kan houden. Als projectinrichter kunnen wij u ook voorzien van andere materialen zoals gordijnrails sytemen. Op deze manier koopt u materialen tegen gereduceerde prijzen in en laat uw TD de werkzaamheden verzorgen zoals het schilderen, behangen, stofferen en de montage van producten. Zo houdt u alles in eigen beheer. 

Ontzorging

Wilt u de bewoners in de appartementen van uw complexen optimaal bedienen in een plezierig verblijf dan kan dat. U geeft de begeleiding van de particulieren aan ons uit handen. Wij verzorgen de volledige begeleiding van uw nieuwe bewoners. De bewoners worden van begin tot eind begeleid in het maken van de juiste keuze aan materialen en kleurencombinaties eveneens de uitvoering van de gewenste diensten zoals behangen, decoreren en stofferen van het appartement kunnen aan ons worden over gelaten. Uiteraard met in achtneming van de huisregels van uw organisatie.

Mocht uw TD bijvoorbeeld alleen diensten uitvoeren in de zin van onderhoud, maar niet woningstoffering dan zijn uiteraard combinaties van de hierboven omschreven activiteiten bespreekbaar.

Heeft u interesse neemt u dan aub met ons op.
klik hier voor meer informatie

Wooncoörperaties

Projecten

Wij voorzien u van professionele advisering en begeleiding in projecten. Naar wens kunnen wij inspelen op de wens vanuit uw organisatie of de individuele wens van de bewoners. 

Modelwoningen

Middels de inzet van onze interieurstyliste kunnen wij voor uw toekomstige nieuwbouwprojecten een modelwoning inrichten. Een volledig aangekleed en gemeubileerd appartement doet uiteindelijk beter verkopen. Met het kritische oog van de interieurstyliste wordt ingespeeld op de potentiële klanditie welke in aanmerking komen voor het betreffende appartement.

kopersverenigingen vereniging_van_eigenaren

Voor KV's van nieuwbouwprojecten bieden wij interresante aankoopregelingen, zodat nieuwe bewoners met interessante kortingen kunnen kopen. Hiervoor kunt u uw project eerst bij ons aanmelden, waarna wij u van verdere informatie zullen voorzien. U kunt een email sturen aan info@innemeebehang.nl Vermeld hierin uw projectnaam en hoeveel woningen het project betreft.

VVE's hebben nog wel eens te kampen met lekkageproblemen. Wij verzorgen voor ingeschreven leden van ingeschreven VVE's kosteloze schadeoffertes.