Winkelwagen 0 items: € 0,00

Meer informatie070-891.91.90

Welkom bij Innemee Behang

VerFraai uw omgeving

Verf

Behang

   

Verf wordt gebruikt om materialen te beschermen en/of te verfraaien. De functionele eigenschap is bescherming; het verduurzamen van materialen, zodat hout niet kan rotten en staal niet kan roesten. Bij verfraaiing denken we vooral aan kleurgebruik. Tenslotte wordt verf ook toegepast omwille van de hygiëne. Een glad geschilderd oppervlak is beter te reinigen en geeft schimmels en bacteriën geen kans. 

Naast kant-en-klare kleuren kunnen wij alle verven in duizenden kleuren voor u mengen op onze mengmachine, of dit nu uit de eigen collectie van Histor is of uit de kleurencollectie van bv. Gamma, Karwei of Praxis; het is geen probleem om deze kleuren ter plaatse voor u te maken. 
U kunt bij ons ook terecht voor Rambo producten; binnen- en buitenbeitsen zowel transparant als dekkend voor uw tuinhuis, schutting, enz.

Voor alle kleur- en technische informatie verwijzen wij u naar de website van onze leveracier PPG industries hierop vind u tot in detail alle informatie over de voor u van toepassing zijnde producten of klussen.

www.verfportal.com

Behang geeft sfeer en is één van de meest decoratieve wandbekledingen die er bestaan. Op het gebied van behang zijn wij één van de grootste leveranciers in de regio. U vindt bij ons een riant assortiment van zo´n 400 behangboeken en daarnaast nog eens een aanzienlijke voorraad.

Van klassiek tot modern, patronen of uni, lambrisering of randen; voor alle smaken en wensen is er bij ons wel iets te vinden. Daarnaast kan behang in veel verschillende ruimtes worden gebruikt. Van kinderkamer tot keuken en van slaapkamer tot badkamer; er is voor elke ruimte wat wils. Mocht u iets specialers willen, zoals bijvoorbeeld aparte wanddecoraties, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. 

Meer informatie

Meer informatie