Na 5 jaar gaan wij online met een volledige vernieuwde website inclusief webshop.

In het verleden hadden wij onze website in tweeën opgesplitst , te noemen informatie via www.innemeebehang.nl en webshop via www.homemall.nl. Dit is teruggebracht naar de, voor veel van onze klanten bekendste website innemeebehang.nl waarop u nu ook producten kunt bestellen. U hoeft dus niet meer te schakelen tussen 2 websites.

Informatie

De website is uitgebreider wat betreft informatie. Vanuit het centrale beeld vind u een menu met alle links naar de desgewenste informatie over onder andere wandbekleding, vloerbedekking, zonwering en raambekleding.

Webwinkel

Ook is de website nu compleet met webshop. Vanaf nu kunt u hierin allerlei producten vinden voor het verfraaien van de wanden van uw woning zoals met behang, fotowanden of glasweefsels. Uiteraard te complementeren met de benodigede behanglijm en behanggereedschappen. Een voordeel voor u  is dat alle producten GRATIS worden verzonden!

Wekelijks voegen wij hier nieuwe producten aan toe. Hierover zullen wij u middels deze blog op de hoogte houden wanneer en om welke artikelen dit zal gaan.

Nieuwsbrief

Mocht u direct op de hoogte gehouden willen worden kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrieven. Onze niewsbrief verschijnd ca. 4 tot 6 keer per jaar waarin wij u op de hoogte houden van nieuwe acties en aanbiedingen, trends, informatie en producten.